Divercity

Den Haag viert diversiteit op 2e editie festival Divercity.

m_2H0A3487a

Den Haag vierde gisteren op de 2e editie van festival Divercity de diversiteit van de stad in een zonnig Zuiderpark.

Met een uitgebreid programma en drie podia werd vanaf 13.00u genoten van muziek, dans, poëzie, dj’s, een kids area en eten & drinken van over de hele wereld. Het festival trok zo’n 14.000 bezoekers en werd afgesloten door een spetterend optreden van Ronnie Flex en zijn Deuxperience band. Ook Bollywood-ster Madhushree, The Turbans, Rachid Kasmi en auteurs als Antoine de Kom, Ted van Lieshout en Rodaan al Galidi traden op. Daarnaast waren er diverse dansdemo’s, straatartiesten, soundsystems en een optreden van rapper Supreem die eind juni de Divercity-rapwedstrijd won. www.divercity-denhaag.nl

Over Divercity Den Haag

Zondag 2 juli vanaf 13.00u vond Divercity Den Haag, dat gratis toegankelijk is, voor de tweede keer plaats in het Haagse Zuiderpark. Het festival presenteert artiesten die de mondiale culturele diversiteit uitdragen en wil het publiek kennis laten maken met diverse wereldculturen, maar ook de verhalen achter deze culturen. De organisatie is in handen van DUCOS Productions in samenwerking met de Gemeente Den Haag. www.divercity-denhaag.nl @Ducos

Fotografie: Angela van Tol-Largaespada