Festival The Brave

28 bands op 26 augustus tijdens Festival The Brave 2017.

The Brave

Fatherson, Jana Mila en vele anderen toegevoegd aan internationale line-up van 4e editie Festival The Brave.

De teller van de vierde editie van Festival The Brave op 26 augustus in het Toscane van Amsterdam ‘de Fruittuin van West’ staat al op 28 bands. De Schotse mannen van Fatherson, de winnares van Mooie Noten Jana Mila en vele anderen zijn toegevoegd aan de line-up. De earlybirds zijn gevlogen. Check voor tickets via www.festivalthebrave.nl.

Eerder waren al namen als de Engelse Matt Woods, Ryan McMullan en de Haarlemse stuiterballen van Palmsy bekend. Nu zijn daar de Schotse mannen van Fatherson, de Amsterdamse Jana Mila (winnares Mooie Noten) en vele anderen aan toegevoegd. Daarmee presenteert het enige buitenfestival in Nederland dat zich volledig richt op singer-songwriters, indie en folk dit jaar maar liefst 28 (inter)nationale acts uit 5 verschillende landen. Naast deze namen zal ook de winnaar van de Amsterdamse popsongcompetitie Mooie Noten weer een plekje krijgen in de line-up en is er veel ruimte voor nieuw lokaal talent bij de traditionele campfire sessions onder de sterren rond middernacht.

Na drie zeer succesvolle edities heeft organisator Kaboem Productions voor deze vierde editie gekozen voor een nieuwe locatie, het Toscane van Amsterdam, ‘de Fruittuin van West’. Met The Brave proberen producenten Maran Rauws en Luc Upson het publiek nieuwe, kwalitatief hoogstaande singer-songwriters, indie en folk te laten ontdekken en de heren zijn dit jaar dan ook weer zeer trots op het mooie, internationale programma.

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op http://www.festivalthebrave.nl