Lucie Silvas

artist-medium-luciesilvas

Lucie Silvas, geboren in het Verenigd Koninkrijk en in het Verenigd Koninkrijk en getogen in Nieuw-Zeeland, groeide op luisterend naar de muzikale idolen van haar ouders zoals Ray Charles en James Taylor. Ze begon haar eigen liedjes te schrijven toen ze nog maar tien jaar was, zichzelf begeleidend op de piano. Ze werd voor het eerst blootgesteld aan de muziekindustrie toen ze op 17-jarige leeftijd als achtergrondzangeres rondtoerde met Britse singer-songwriter Judie Tzuke. Een paar jaar later kwam Silvas’ eerste album uit en trok ze met haar eigen tour door Europa. In Nederland scoorde ze een monsterhit met Marco Borsato, “Everytime I think of you”.

Na het enorme succes van niet alleen haar eigen muziek, maar ook de liedjes die ze schreef voor andere artiesten, pakte Silvas haar koffers en vertrok naar country-hoofdstad Nashville in Tennessee. Zonder nog een album uit te hebben gebracht in de Verenigde Staten trad ze op met grote namen zoals Tom Jones, James Bey en Daughtry.

Lucie bracht recentelijk haar langverwachte album “Letters To Ghosts” uit onder Caroline Records. Op het album is de nieuwste gelijknamige hit “Letters To Ghosts” te horen die in de Verenigde Staten wordt plat gedraaid op nieuwe radiostations.

11.11.2017
Melkweg, Amsterdam
SUPPORT ACT: CHARLIE WORSHAM
Verkoop: www.ticketmaster.nl