Trombone Shorty

Funksensatie naar TivoliVredenburg.

 

Troy Andrews (Trombone Shorty) staat bekend om zijn energieke trombonespel en indrukwekkende soulstem. Samen met zijn band, Orleans Avenue, staat hij garant voor een New Orleans-style feest waarbij funk, jazz, blues en hip-hop moeiteloos worden gecombineerd. Trombone Shorty stond al meerdere keren op het podium bij North Sea Jazz Festival, was het voorprogramma van Lenny Kravitz in Ziggo Dome en is tegenwoordig headliner op ieder prestigieus jazzfestival. De kaartverkoop start op 28 juli om 10:00 uur en verloopt via www.tivolivredenburg.nl.

Eind april kwam het vierde studioalbum ‘Parking Lot Symphony’ uit bij Blue Note Records. De opvolger van ‘Say to Say This’ (uit 2013) heeft vrij lang op zich laten wachten. Dit is vooral te wijten aan het drukke werkschema van Trombone Shorty. De afgelopen vier jaar speelde hij voor de vijfde keer in het Witte Huis, trad op met Macklemore én Madonna op de Grammy’s en speelde mee op de albums van She & Him, Zac Brown en Marc Ronson. Daarnaast was hij het voorprogramma van o.a. Lenny Kravitz, Daryll Hall & John Oates en de Red Hot Chilip Peppers en bracht hij ook nog eens een boek uit over zijn leven! De 12 nummers op ‘Parking Lot Symphony’ laten de diversiteit van Trombone Shorty goed horen; hij gaat zonder moeite van brullende brassband naar groovy funk en van prachtige blues naar ritmische hip-hop/pop.

Trombone Shorty & Orleans Avenue
SHARE Share on Facebook Share on Twitter Share on WhatsApp Share by mail
15.11.2017 TivoliVredenburg, Utrecht
Verkoop start 28 juli om 10:00 uur via www.tivolivredenburg.nl