Zwarte Cross Festival 2017 Vrijdag

Dag een met veel feestende mensen.

m_Kraaien 6a

Zwarte Cross in Lichtenvoorde beleeft dit jaar alweer haar 21e editie. Het festival betekent ieder jaar weer vier dagen lang feest. Met meer dan 200 bands, 31 podia, veel feestjes, stunts, theatervoorstellingen, motorcrossers en verschillende themaweides is er voor elk wat wils. (foto De Kraaien)

De start vrijdagmiddag was er eentje met een paar keer een flinke plens water over iedereen heen maar dat mocht de pret niet drukken. Want bij Zwarte Cross editie 2017 met thema Vaak bu-j te bang! gaat dat niet op voor de feestende mensen op het Zwarte Cross terrein.

m_guus 1a

De eerste dag stonden onder meer Guus Meeuwis en the Magpie Salute op het hoofdpodium. De Kraaien en Kraantje Pappie trokken in de megatent veel vooral jonger publiek die voluit mee feestten.

De vrijdag was niet geheel uitverkocht maar de zaterdag en zondag zijn dat wel. Op de crossbaan waren de eerste races wat voor de nodige hilariteit zorgde met gepimpte wagen die hun ronde reden.  Later meer!!
Lees het verslag en geniet van de foto’s van dag 1.

Fotografie en verslag: Rob Herstel Herstelfotografie