Miranda Lambert

Countryster schittert in uitverkocht Caprera.

Op 16 augustus stond de Amerikaanse countryster Miranda Lambert in het openluchttheater Caprera in Bloemendaal.

“I’m a singer-songwriter from Texas and I act like one”, aldus de multi platina en grammy award winnende country superster uit Amerika, Miranda Lambert. Inmiddels heeft zij haar zesde studio album, ‘The Weight Of These Wings’, uitgebracht en komt zij voor slechts een aantal shows naar Europa onder de titel ‘Highway Vagabond Tour’. Haar grote (Billboard) hits, ‘Mama’s Broken Heart’, ‘Little Red Wagon’ en ‘Somethin’ Bad’ zullen deze avond zeker voorbij komen, aangevuld met haar nieuwste werk, waaronder haar laatste single, ‘Vice’.

In de countrywereld is Lambert al lang geen onbekende meer. Sinds haar debuutalbum ‘Kerosene’ (2005) vind je haar naam geregeld terug in de hitlijsten. Countrypop met een rauw randje maakt Lambert en ze mocht in 2015 een Grammy Ward in ontvangst nemen voor ‘beste country album’ (Platinum).

Fotografie: Paul Barendregt Greenhouse Talent