The Common Linnets

Band staat op Live At Amsterdamse Bostheater.

In een geheel uitverkocht Live At in Amsterdamse Bostheater stonden op maandag 14 augustus Ilse DeLange en The Common Linnets in het Amsterdamse Bostheater. Tijdens een zwoele zomeravond kon het publiek zich mee laten voeren op de bijzondere combinatie van country en moderne Americana.

De band genoot duidelijk van hun optreden in het Amsterdamse Bos. Geen drupppeltje regen tijdens een zomeravond zoals die altijd zou mogen zijn.  Ilse DeLange, JB Meijers, Jake Etheridge en Matthew Crosby zetten een sfeervol optreden neer, met veel publieksparticipatie. Ilse ging zelfs het publiek in om nog dichter bij haar fans te zijn. Dat werd duidelijk op prijs gesteld en beloond met een extra luid applaaus.

Er heerste de hele avond lang een goede sfeer, waardoor Ilse zelfs in het publiek kwam om een nummer te zingen. Al met al was het een fantastische avond in het Amsterdamse Bostheater waar alles klopte: de band, de sfeer en het weer. Wederom een onvergetelijke avond op deze unieke Amsterdamse locatie.
Er zijn nog enkele tickets beschikbaar voor andere Live At openluchtconcerten deze zomer. Een echte aanrader en een bijzondere beleving in de mooie bosrijke omgeving.

Website & tickets:
www.liveatamsterdamsebos.nl

Facebookpagina: www.facebook.com/pg/LiveAtAmsterdamseBos

Fotografie: Patricia Benjamins