JOIA

Zangeres komt met rauwer en experimenteler geluid.

Na de twee luchtige singles laat JOIA zich nu van een andere kant zien. Op haar nieuwe single “Alone Tonight” wordt de boventoon gevoerd door een onontkoombaar verlangen. Maar ook lust, verwachtingen en beloftes strijden alle drie om de eerste plaats. Met “Alone Tonight” laat Joia een rauwer en experimenteler geluid horen. Beluister “Alone Tonight” via Spotify.

Dat Joia een zangeres die niet bang is om de uitersten op te zoeken bewijst zij ook met haar door Musicmaker met 5 sterren bekroonde debuutalbum “Living It Now”. De eerste twee singles “Living It Now” en “Love Song” zijn veelvuldig gedraaid op Radio 2 en Joia was te gast in de programma’s van Leo Blokhuis en Paul Rabberink.

Leo over Joia: “Een groot talent, maakte een ontzettend fijn album met mooie liedjes en kan deze live ook nog eens heel goed zingen.”

Op 21 september is “Living It Now” uitgekomen in een speciale 5.1 Dolby Surround versie. Deze versie heeft Joia samen met haar team gemixed in de Småland Studio’s in Zweden. De band verbleef daar in september een week om op deze bijzondere plek de laatste hand aan de mix te leggen, een optreden te geven en een nieuwe video op te nemen.

Na een aantal succesvolle optredens in onder andere Paradiso en op het Zeeland Nazomer Festival, is Joia dit najaar op veel verschillende plekken te zien:

Zaterdag 23 september – Nieuwegein
Vrijdag 6 oktober – Podium Boxtel
Zondag 12 november – Theater de Steenakker Haps
Zondag 26 november – Blijburg Amsterdam

De Provinciale Zeeuwse Courant over het optreden dat Joia gaf op het Zeeland Nazomer Festival: “Ze zong met verbluffend gemak, toonde zich een bekwame performer die ook ogenschijnlijke niemendalletjes zoals ‘Back home’ of een quasi-vrolijk walsje zoals ‘If i feel’ van een verontrustende ondertoon weet te voorzien.”

www.joiamusic.nl
www.facebook.com/joia.artist