Memphis Maniacs

Band bouwt een feestje in het Amsterdamse Bos.

Live At presenteerde op 15 september de band Memphis Maniacs, “Masters of the Mash-Up” in het Amsterdamse Bostheater!

De mannen achter Memphis Maniacs weten als geen ander het publiek mee te nemen in een achtbaanrit door muzikaal knip- en plakwerk van verschillende killertracks uit uiteenlopende genres. Hier stoppen de Memphis Maniacs echter niet, ze gaan verder dan alleen het mixen van tekst en muziek! Als geen ander weten ze hun publiek te entertainen en een waanzinnig legendarisch optreden te geven.

De Memphis Maniacs zijn al jaren niet meer weg te denken op de bühnes van Nederlandse festivals, clubs en podia. Met optredens vol humor, herkenning en inventieve muzikale combinaties maken van dit collectief tien jaar lang al één groot feest!

Het was in het Amsterdamse Bostheater weer een fantastische vrijdagavond! Het publiek zong en sprong mee op popknallers en rockklassiekers. Met deze podiumbeesten is nooit een setting te klein. Dancehits, popnummers en rocksongs gaan de blender in en werden op vrijdag 15 september omgetoverd tot een nu al onvergetelijke mash-up!

Fotografie: Patricia Benjamins