Sass Jordan

Canadese rockdiva pakt Luxor Live in.

Op 15 september gaf Sass Jordan een concert in Luxor Live.

Het CV van de Canadese rockdiva Sass Jordan is er eentje om u tegen te zeggen. De zangeres scoorde in de begin jaren 90 verschillende grote hits zoals “Highroad Easy”, “So Hard” en ”Make You A Believer”. Ze won een Billboard’s Best Female Rock Vocalist Award, zong een duet met niemand minder dan Joe Cocker voor de soundtrack van “The Bodyguard” en werkte samen met muzikale zwaargewichten zoals Aerosmith, Alice Cooper, Cheap Trick, Van Halen en Carlos Santana. Alsof dit niet genoeg was ze op televisie te zien als jurylid van het Canadese Idols en had zij een rol in de serie Sisters.

In 2017 is het precies 25 jaar geleden dat haar succesvolle album Racine het licht zag. Jordan zal dit jaar met een bijzondere re-release van dit album komen en de bijbehorende tour brengt haar dit maal dus ook langs Luxor Live!

Fotografie: Rob Herstel Herstelfotografie