Secret Rendezvous

Indie R & B Band brengt nieuw album uit.

Op 22 september 2017 komt het nieuwe album ‘For Real’ van Secret Rendezvous uit. De kern van deze groep bestaat uit Sietske Morsch en Remi Lauw. Vier jaar lang schreven zij de liedjes voor For Real. Secret Rendezvous maakt electronische soul en mmm dat klinkt lekker! Muzikaal liet de band zich vooral inspireren door de muziek uit de jaren 80 en 90 en dat hoor je: de elektronische funk van Prince en Janet Jackson, de synthpop van Madonna, de 90’s R&B van Aaliyah, maar ook de hedendaagse indie-gitaren van The Weeknd. Je proeft ook de sfeer van R & B groepen als Eternal, En Vogue en TLC. Secret Rendezvous noemt het zelf Indie R&B. Dat slaat niet alleen op de muziekstijl, maar ook op de aanpak. Ze schrijven, produceren en mixen alles zelf en ook voor de videoclips maken ze zelf de scripts en doen ze zelf de montage. ‘For Real.’ is het tweede full album van Secret Rendezvous. Het eerste album ‘Paint The Town Red’ verscheen in 2011, waarna Sietske en Remi nog twee EP’s uitbrachten. ‘For Real’ is een album om het leven te vieren, maar ook om stil te staan bij de ups & downs ervan. Daarom staat er een lekker groovy nummer als ‘Don’t Look At Me This Way’ op de cd, maar ook de track ‘Do U Remember’, die Sietske voor haar broer schreef die op zijn 27e plotseling een beroerte kreeg, waarna haar ouders voor hem thuis zijn gaan zorgen. De gebeurtenis had een grote impact op Sietske en dat verwerkte ze in een song. Er staan 10 nummers in totaal op dit album van een band die het verdient om vol in de schijnwerpers te staan. **** (AR) Meer informatie op www.secretrendezvous.org