Anteros

Indie-pop Band brengt nieuwe single uit.

Vandaag, 27 oktober brengt Anteros haar nieuwe single Bonnie uit via Distiller Records. Op de b-kant staat het nummer Love. Beluister Bonnie hier.

Het uit Londen afkomstige viertal haalt hun invloeden uit bands als Blondie, No Doubt, The Cure en Blur. De band bestaat uit Laura Hayden (zang), Jackson Couzens (gitaar), Joshua Rumble (Basgitaar) en Harry Balasz (Drums). Hayden die oorspronkelijk uit Barcelona komt, verhuisde naar Londen en begon muziek te schrijven met Josh, die ze via een ex had leren kennen. “I always wanted to do music but I never had the balls or the knowledge, and when I wanted to start writing, Josh had ‘good credentials’.” – aldus Laura Hayden. Toen de eerste nummers waren geschreven werden Jackson en Harry er bij gehaald.

Al snel na de release van de eerste singles en de Breakfast EP in 2016 mocht Anteros al op festivals spelen als Glastonbury, Reading en Leeds en Secret Garden Party. Ook in de media bleven ze niet onopgemerkt:

‘It’s hard not to fall for Anteros’ spellbinding charm’ – DIY

‘Mordant lyrics, indie-pop effervescence and shades of Blondie’ – Wonderland

‘Perfectly crafted indie pop’ – BEAT

Anteros bracht eerder dit jaar al de EP DRUNK uit. En nu is daar Bonnie / Love. Het debuutalbum van Anteros wordt halverwege 2018 verwacht.