Heather Nova

Singer-songwriter doet klassiek album herleven.

Op 27 oktober bracht Heather Nova in Doornroosje, Nijmegen haar klassieke album ‘Oyster’ integraal ten gehore.

‘Oyster’ is het album waarmee ze in 1994 grote indruk maakte en wereldwijd doorbrak als popartiest. Met daarop overtuigende nummers als ‘Verona’, ‘Maybe an Angel’ en natuurlijk de hit ‘Walk This World’. Ze maakte in de jaren negentig indruk met deze plaat waarop krachtige ballads en sterke popsongs worden afgewisseld met hardere melodieuze nummers.

Ook vandaag de dag geldt het album nog steeds als een klassieker. Daarom besloot de singer-songwriter uit Bermuda met haar karakteristieke stem, ijzersterke teksten en charismatische verschijning in 2017 nogmaals met het album op tournee te gaan. Hierbij speelt ze het legendarische album integraal. Gisteren deed Heather Nova dat in Doornroosje, Nijmegen waar ze veel publiek trok dat zich liet meeslepen door de prachtige songs.

Fotografie: Rob Herstel Herstelfotografie