Lady Gaga

Nieuwe Europese data Lady Gaga’s Joanne World Tour.

De Joanne World Tour wordt in november en december hervat in Noord- Amerika. Het Europese deel start op 14 januari 2018 in Barcelona. Alle Europese shows worden ingehaald.

Live Nation heeft vandaag bevestigd dat het hele Europese deel van de Lady Gaga Joanne World Tour wordt ingehaald in 2018. De tour wordt in november en december al hervat in Noord- Amerika gevolgd door de nieuwe data voor de Europese concerten. De aftrap vindt op zondag 14 januari in Barcelona plaats en vervolgens reist Lady Gaga met haar Joanne World Tour langs alle Europese steden die voor dit jaar gepland stonden. De Europese tour eindigt op 23 februari in Berlijn. De nieuwe tourdata zijn onderaan dit persbericht te vinden. Het concert dat op dinsdag 3 oktober in de Ziggo Dome zou plaats vinden is verplaatst naar zaterdag 20 januari in de Ziggo Dome in Amsterdam.

The Joanne World Tour leverde in de Verenigde Staten al lovende recensies op:

“Er zullen niet veel andere concerten zijn in een arena concertzaal dit jaar met zoveel vocale bezieling. Deze tour haalt het beste uit haar als zangeres.” – New York Times

“Haar zang is subliem en haar show barst van de energie” – Variety

“Fans die hun kaarten hebben vastgehouden hebben dé kans om Lady Gage te zien terugkeren naar een tour die door haar fans en critici is bestempeld als multi-media Extravaganza” – LA Times

Kaarten voor de nieuwe concerten zijn vanaf nu weer in de verkoop. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe data. Als de bezoekers niet op de nieuwe datum kunnen, dan krijgen ze hun aankoopbedrag terug. Alle kaartkopers krijgen per mail een bericht hierover.

De Joanne World Tour van Lady Gaga wordt geproduceerd door Live Nation.