OG3NE

Meidengroep met Three Times A Lady twee keer in Nieuwe Luxor.

OG3NE schrijft in 2014 geschiedenis door als eerste groep ter wereld ‘The Voice’ te winnen. Sinds hun deelname aan de razend populaire show schrijven de muzikale zussen hit na hit op hun naam. Bij het programma ‘Beste Zangers’ laat OG3NE Nederland opnieuw versteld staan van hun kwaliteiten.

Na een volledig uitverkochte theatertournee in 16/17 is OG3NE in 17/18 terug met de succestournee van ‘Three Times A Lady’! Onder begeleiding van een live band neemt het trio het publiek mee op een on-Nederlandse reis vol unieke meerstemmige zang waarin prachtige ballads en uptempo nummers in een speciaal OG3NE-jasje gestoken worden.

Natuurlijk ontbraken hun eigen hitsingles niet. ‘Three Times A Lady’ brengt OG3NE zoals we ze graag zien! In Nieuwe Luxor brachten de zusjes een mooie show, met een lach en een traan. Tijdens het nummer ‘Three Times A Lady’ werd het voor OG3NE een emotioneel moment, waarbij de nagedachtenis aan hun recent overleden moeder heel dichtbij kwam.

Maar er was niet alleen verdriet want er waren genoeg swing momenten tijdens de show. OG3NE liet nogmaals hun grote zangtalent zien. Ook individueel lieten ze tijdens aparte nummers hun fantastische zangstemmen horen. Hun zangcarriere hebben ze zeker deels te danken aan hun vader, aan wie ook een podiummoment tijdens de show gegund werd.

Fotografie: Loes van der Kraats