Rolling Stones

Band excelleert in ArenA.

In een tot de nok toe uitverkochte Amsterdam Arena (65.000 toeschouwers)  speelden de Rolling Stones in twee uur tijd het gehele voetbalstadion plat.

Het werd een optreden om niet meer te vergeten waar Mick Jagger (74 inmiddels) en zijn mannen alles geven wat er nog in hun bejaarde lijven zit. Dat betekent twee uur lang een Greatest Hits show waar voor iedere fan wel een uitzonderlijk nummer bij zat. Regelmatig was er een zweem van herkenning te bemerken. Er zullen dan ook heel wat herinneringen aan de klassiekers kleven.

Het was alweer het 38ste optreden in ons land (Jagger vertelt het vol trots en nota bene in het Nederland, wat hij overigens tijdens de show regelmatig deed). Opvallend vitaal ogen deze mannen op hoge leeftijd nog en zijn zeker nog in staat om een uiterst geloofwaardig optreden af te leveren. Satisfaction, Paint It Black, Jumping Jack Flash, Gimme Shalter, You Can’t Always Get What You Want en nog veel meer komt er voorbij in een enthousiaste Arena.  De Stones kunnen het nog steeds en laten we hopen nog heel veel langer.

Fotografie: Harold Versteeg