Down The Rabbit Hole

Eerste namen bekend gemaakt en voorverkoop begonnen.

Van 29 juni t/m 1 juli 2018 vindt de vijfde editie van Down The Rabbit Hole plaats in de Groene Heuvels bij Beuningen. Deze minivakantie aan het peilloos diepe meer van het festivalterrein biedt drie centrale muziekpodia en talloze veldjes die elk hun eigen universum vormen. En daar valt veel te beleven en ontdekken: van dans, kunst, performance en lekker eten tot de meest onverwachte feestjes en ontmoetingen. Ook het strand, meer en bos spelen weer een prominente rol binnen het festival, dat vorig jaar door ongeveer 26.000 mensen werd bezocht. Voor de komende editie wordt het terrein verruimd voor 30.000 bezoekers, zodat de relaxte en ruime opzet behouden blijft. Vandaag wordt het eerste deel van het programma bekendgemaakt:

Queens of the Stone Age, Nick Cave and the Bad Seeds, Franz Ferdinand, Nils Frahm, Calexico, David Byrne, Fink & more

Op www.downtherabbithole.nl is een uitgebreide omschrijving van de aangekondigde acts te lezen en binnenkort worden meer namen bekendgemaakt. Bekijk hier de festivaltrailer.

DOWN THE RABBIT HOLE 2018
Vrijdag 29 juni t/m zondag 1 juli 2018
De Groene Heuvels, Beuningen
www.downtherabbithole.nl