Dua Lipa

Zangeres pakt AFAS Live moeiteloos in met energieke show.

Dua Lipa in de Afas Live in Amsterdam The Netherlands [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl].

Dua Lipa, de Britse popzangeres met Albanees bloed, is pas 20 jaartjes jong maar nu al een echt podiumbeest. Dat liet ze gisteren wederom zien tijdens haar concert in een uitverkochte AFAS Live. Dat was een optreden in het kader van haar The Self Titled Tour.

De zangeres bracht songs van haar debuutalbum: dansbare popsongs met invloeden van hiphop. Zelf geeft ze er de benaming ‘dark pop’aan. In Amsterdam gaf ze op zondagavond 5 november een kort maar krachtig concert. Haar fans zaten vooraf aan het optreden urenlang voor de deur voor een goed plekje. Tijdens de show kwamen songs voorbij als ‘Hotter Than Hell’, ‘No Lie’, ‘What About Us’ en ‘Last Dance’ en behalve zingen dan Dua Lipa ook verdienstelijk dansen.

Na een krap uur komt er alweer een einde aan het optreden, maar uiteraard niet voordat Lipa’s grote doorbraakhit ‘Be The One’ heeft geklonken.

Fotografie: Harold Versteeg