K3

Albumpresentatie ‘K3 Love Cruise’ – 15 november 2017.

De meisjes van K3 presenteerden op 15 november hun gloednieuwe album K3 Love Cruise op het SS Rotterdam. Dat gebeurde met een overweldigend kinderfeest met Hanne, Klaasje en Marthe als stralende middelpunt.

Op dit album staan o.a. de zomerhit Pina Colada en hun nieuwste single Liefde is overal. Het album bevat alle zeven nummers uit de film K3 Love Cruise, samen met vijf andere gloednieuwe liedjes. Tijdens deze feestelijke middag werd door Gert Verhulst van Studio 100 het eerste exemplaar uitgereikt aan Hanne, Marthe en Klaasje. De meiden gaven ook  een spetterend optreden met een liveband o.l.v. Miguel Wiels.

Tijdens deze feestelijke middag werd door Gert Verhulst van Studio 100 het eerste exemplaar uitgereikt aan Hanne, Marthe en Klaasje. Extra verrassing was dat K3 gisteren al een gouden album overhandigd kregen voor de (voor) verkoop van 100.000 exemplaren van de cd in de Benelux.

De meiden gaven ook  een spetterend optreden met een liveband o.l.v. Miguel Wiels. Aansluitend was er ruimte voor de pers om K3 te spreken op het SS Rotterdam. Dit cruiseschip is tevens de locatie waar hun eerste film is opgenomen. Deze film is vanaf 13 december te zien in de Nederlandse bioscopen.

Fotografie: Esmee Burgersdijk