Night Of The Proms

Wervelende Night of the Proms 2017 met grote namen.

Joss Stone, Melanie en Mark King (Level 42) waren gisteren enkele van de grote namen op het jaarlijkse klassiek meets pop evenement in Rotterdam Ahoy.

Op Night of the Proms treden internationale popartiesten op, begeleid door het vaste orkest Il Novecento. Ieder jaar worden grote hits weer met veel enthousiasme vertolkt, in combinatie met muziek uit de laatste drie eeuwen. In het verleden traden al onder meer Gavin DeGraw, Nile Rodgers, Gloria Estefan, The Jacksons, Simple Minds, en Cyndi Lauper op in Rotterdam Ahoy.

In 2017 vond alweer de 28e editie van de Nederlandse reeks Night of the Proms plaats! Opvallend was ook de pas 16-jarige pianist Emily Bear, een absolute virtuoos op de toetsen! Ook de Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche was weer van de partij.

Mark King, bassist en zanger van Level 42, maakt het programma van Night of the Proms compleet. Na een afwezigheid van bijna 20 jaar trad Mark King voor de tweede keer op tijdens de Nederlandse editie van Night of the Proms. @Ahoy

Fotografie: Anneke Ruys