Sarah-Jane

Sarah-Jane releast langverwachte EP.

Twee jaar lang werkte de Amsterdamse Sarah-Jane aan haar EP ‘Black Magic’ en zorgt ermee voor een magische luisterervaring. Acht waardevolle tracks die stuk voor stuk indruk maken. Je zou niet anders verwachten, want Sarah-Jane heeft veel energie en passie in haar debuut gestopt. Dat resulteert in een meesterwerkje dat een 90’s mengeling van nu-soul, R & B en hiphop laat horen. Sterke vocalen die alle kanten op kunnen gaan hand in hand met goed doordachte teksten. Deze talentvolle dame omringt zich ook nog eens met kundige muzikanten en gastzangers. Zo leidt Sabrina Starke ‘Miracles of melanin’ in en introduceert Pink Oculus de begintrack ‘Index’ met rap en zang. Met ‘Black Magic’ levert Sarah-Jane een overtuigend visitekaartje af. Ze laat ermee horen waar ze allemaal toe in staat is en opent de poort naar een nog glansrijkere carrière. Wij kijken zeker uit naar een volwaardig album van deze talentvolle dame. Hou Sarah-Jane de komende tijd zeker in de gaten. Dat doen wij ook! ****(AR)