Vreemde Kostgangers

Nederpop iconen komen met tweede album.

Nog geen jaar nadat Nederpop iconen Boudewijn de Groot, George Kooymans en Henny Vrienten onder de naam Vreemde Kostgangers hun gezamenlijk debuutalbum uitbrachten is er nu al een opvolger. Onder de titel ‘Nachtwerk’ komen deze charismatische muzikale iconen op leeftijd met 16 nieuwe songs die qua sound en thematiek hun meest veelzijdige kant laat zien. Na de succesvolle theatertournee en de succesverkoop van de eerste plaat besloten de veteranen nog een plaat uit te brengen. Het is wederom een bijzondere Nederpopplaat geworden met alleen maar overtuigende nummers. Je hoort mooie ballades, grote popsongs, rock en ook funk. Er is op het album voldoende ruimte ingebouwd voor ieder afzonderlijk bandlid om zijn eigen expertise en inbreng in de formatie te stoppen. Met onderwerpen als liefde, lust en levenslessen en en de bijzondere stemmen die goed bij elkaar passen wordt de muziek passievol uitgedragen. Met ‘Nachtwerk’ is er door Vreemde Kostgangers wederom een puike plaat afgeleverd, waar je graag keer op keer naar luistert.

Ter promotie van hun nieuwe album Nachtwerk trekken de heren vanaf half februari tot begin mei 2018 langs de theaters in Nederland en België. Check de speellijst op http://www.boudewijndegroot.nl/optredens/372-tourlijst-vreemde-kostgangers-2018 **** (AR)