De Dijk

Band overtuigt nog steeds.

In 36 jaar tijd evolueerde De Dijk van een doorsnee Nederpopband van begin jaren tachtig tot de stomende rock- en soulmachine van nu. Gisteren stonden ze in Luxor Live met een overtuigende show.

Sinds de oprichting in 1981 maakte De Dijk meer dan twintig albums, ontving alle belangrijke onderscheidingen van de Nederlandse popmuziek en speelde zo’n beetje overal waar er te spelen viel. Dit jaar brachten zij hun meest recente album Groef uit met daarop nieuwe liedjes en speciale arrangementen van klassiekers. Schitterend voor in het theater, maar gisteren was het gewoon weer tijd voor die stomende rockshow. Met hits als ‘Bloedend Hart’, ‘Als Ze Er Niet Is’, ‘Dansen Op De Vulkaan’ en ‘Mag Het Licht Uit’ die uiteraard niet mochten ontbreken.

Fotografie: Rob Herstel Herstelfotografie.nl