Funky Pianos

Kerstspektakel met Funky Pianos, OG3NE, Re-Play en Mike Peterson.

Wegens groot succes is er voor vrijdag 22 december 2017 voor de tweede keer een groots kerstspektakel georganiseerd in de Silverdome in Zoetermeer. Onder de noemer van ‘GROOTSTE LIVE KERSTBORREL VAN NEDERLAND‘ gingen ruim 3000 feestgangers los. Door het speciaal ontworpen ‘Funky Pianos Request Cards’ kon men kon verzoekjes indienen, die dan werden gespeeld. Samen met 3 gastoptredens van OG3NE, Mike Peterson en de mannen van Re-Play werd deze avond een spetterend succes.

Het was de 22ste de ideale gelegenheid om samen met collega’s, zakenrelaties, vrienden en familie de kerstdagen op een geweldige, sfeervolle en unieke manier in te luiden! Er was voor deze avond een goed uitgebalanceerd programma bedacht. Een fantastisch ‘funky feestteam’ met drie gastoptredens, die tezamen voor deze avond voor een gegarandeerde feestelijke avond zouden zorgen.

Funky Pianos staat inmiddels hoog aangeschreven met hun feestmakende optredens, waarbij de artiesten zowel ingenieus als fabuleus weten in te spelen op de wensen van het publiek. De ‘dueling’ pianisten Berry en Kevin zijn vooral ook vocaal geweldig en wisten er, samen met saxofonist Pepijn, drummer Roy en zangeres Nicky, een perfect feest van te maken.

Met Mike Peterson deze avond als eerste gastoptreden gaat elke zaal los en dus ging het publiek al vroeg uit zijn bol. Onlangs bracht Mike zijn nieuwe kerstsingle uit ‘Kerst Vier Ik Met Jou’. Een goede opwarmer van een topartiest!

Afgewisseld door Funky Pianos met een hoog gehalte aan wereldhits, betraden de mannen van Re-Play rond 22.30 uur het podium onder luid gejuich van de kerstfeestneuzen. Zij brachten hun leukste en bekendste hits van vroeger ten gehore met daarnaast diverse bekende gecoverde kerstnummers.

Na Re-play zette Funky Pianos nog een tandje erbij. Vooral de saxofonist wist het hele podium te bestieren en het publiek goed op zijn hand te krijgen. Staand, zittend en liggend!

Als laatste gastoptreden traden rond 00.15 uur de drie meiden met de ‘golden voice’, het Songfestivaltrio OG3NE, op bij ‘De grootste LIVE kerstborrel van Nederland. ‘Zij bliezen met hun fantastische stemmen het figuurlijke dak van de Silverdome eraf! Uiteraard met hun eigen repertoire, maar ook met een speciaal kerst tintje.
Het werd een avond die, volgens velen in het publiek, zeker volgend jaar weer voor herhaling vatbaar is.

Verslag en fotografie: Jerrold Mallee