Indian Summer Festival

Guus Meeuwis, De Jeugd Van Tegenwoordig en Dotan op Indian Summer Festival 2018.

Guus Meeuwis, De Jeugd Van Tegenwoordig en Dotan zijn de eerste namen voor Indian Summer 2018. Daarnaast is vandaag ook de komst van Broederliefde, Lil Kleine, Boef, Di-rect, Sam Feldt en Frequencerz en nog zo’n 14 andere artiesten bekend gemaakt. De komende maanden worden er nog veel meer namen aan de line-up toegevoegd. Indian Summer 2018 vindt plaats op vrijdag 29 juni en zaterdag 30 juni. De voorverkoop start aanstaande zaterdag 16 december om 11:00 uur.

Al 18 jaar is Indian Summer hét grootste zomerfeest van Noord-Holland. De brede line-up – van pop en rock tot hiphop en dance – aangevuld met de altijd sfeervolle 80’s/90’s-tent en de beste foodtrucks maakt dat er voor elk wat wils is op het festival in Langedijk.

Van Guus Meeuwis tot Rudi’s Après-Ski Bar
Guus Meeuwis sloot onlangs een vrijwel uitverkochte clubtour door heel Nederland af en stond daarnaast nog met de wintereditie van zijn succesvolle stadionconcerten Groots Met Een Zachte G in de Amsterdamse Ziggo Dome. De Jeugd Van Tegenwoordig is sinds hun debuutsingle Watskeburt niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten. Met Broederliefde, Lil Kleine en Boef staan dit jaar nog veel meer sterke hiphopacts op het affiche. Maar ook voor de danceliefhebber is er met de komst van Frequencerz en Sam Feldt genoeg te vinden. Naast grote bekende namen kunnen bezoekers ook dansen op de grootste Hollandse hits in Rudi’s Après-Ski Bar. De bar wordt komend jaar bovendien flink uitgebreid. Ook de creatieve duizendpoten De Jongens Van Het Feest zijn weer aanwezig om de festivalgangers te verrassen met hun originele theateractiviteiten.

Indian Summer Festival 2018
vrijdag 29 & zaterdag 30 juni 2018
Evenemententerrein Geestmerambacht, Langedijk