Luminize

Haagse meidengroep in voorprogramma Golden Earring.

Luminize stond afgelopen zaterdag in het voorprogramma van de GOLDEN EARRING. Een Haagse meidengroep bestaande uit Marcela Oroši, Matilda Oroši, Irena Mišković en Tea Rogović en afkomstig uit Kroatië, werken vanuit Nederland aan hun internationale carrière. Ze spettereden zaterdagavond bijna letterlijk van het podium!

Het is dan ook een oogstrelende band met veel power, doorzettingsvermogen en een geweldige performance. De tot de nik gevulde Ziggo Dome voor de Golden Earring was al vol voordat Luminize ook maar 1 noot had gespeeld. Bij het eerste nummer ging de Ziggo Dome meteen los. En dat wil wat zeggen. Wat een opwarmer voor de Earring !

De gigantische energie en drive van Luminize deed 2 jaar geleden al de nodige stof opwaaien. Samen met producer Holger Schwedt (Bløf, Di-rect, Anouk en Go Back To The Zoo) hebben ze hun rocksound naar een hoger niveau getild. Het is ook een oogstrelende band met power, doorzettingsvermogen en een geweldige performance.

Luminize speelt in thuisland Kroatië en in Nederland op grote podia en festivals. Hun singles ‘Get It Back’ en ‘Kill It With Love’ hebben geleid tot internationale deals met Universal Music, AT Bookings en X-Level. Luminize speelde het afgelopen jaar onder andere op Parkpop en Bospop en is te horen geweest bij Radio Veronica, Radio 538 en 3FM.
Deze band moet je gezien en gehoord hebben!

De volle Ziggo Dome voor de Golden Earring was al vol voordat Luminize ook maar 1 noot had gespeeld Luminize. Bij het eerste nummer ging de Ziggo Dome meteen los. En dat wil wat zeggen. Wat een opwarmer voor de Earrings !

Verslag en fotografie: Jerrold Mallee