Ribs & Blues

STATUS QUO en MOTHERS FINEST op Pinksterzaterdag van Ribs & Blues.

De wereldberoemde rockers van Status Quo komen op zaterdag 19 mei naar de openingsavond van Ribs & Blues 2018.

Francis Rossi en zijn mannen stonden ook in 2012 op het festival in Raalte voor een uitverkochte tent. “ Als deze denderende trein langskomt dan moet je er natuurlijk opspringen,” zegt voorzitter Ton Groot Beumer van Ribs & Blues. “ We vallen normaal niet gauw in herhaling maar voor Quo maken we graag een uitzondering . Classic rock doet het prima op onze zaterdag en met Mothers Finest als support van Status Quo gaat het rockfeest op onze Pinksterzaterdag helemaal goedkomen.”

De funkrockers van MOTHERS FINEST staan op 19 mei 2018 als eerste op de Mainstage van het Raalter festival. Daarna volgt de grote STATUS QUO show en de afsluitende derde act wordt op korte termijn bekend gemaakt.
Groot Beumer: “ We moeten altijd afwachten wat er gaat toeren en wat op ons feest past. Met deze namen kunnen we de kaartverkoop vast in gang zetten . De afsluiter is voor nu nog een verrassing.”Ribs &Vorig jaar overleed STATUS QUO gitarist Rick Parfitt . Frontman Francis Rossi en de andere groepsleden blijven echter onvermoeibaar over de wereld rocken.
De ‘Quo sound’ is en blijft live uniek. Ieder optreden betekent popgeschiedenis met feestgarantie , een aaneenschakeling van tijdloze en altijd retestrak uitgevoerde hits.

MOTHERS FINEST werd in de jaren ’70 in Alabama opgericht. De eigenzinnige funkrock van de band met zangeres Joyce Kennedy werd in heel Europa succesvol. De band scoorde flinke hits met ‘Baby Love’ en ‘Piece of the rock’ en heeft nog steeds een geweldige live reputatie.

De online kaartverkoop voor de openingsavond is inmiddels gestart via www.ribsenblues.nl
De Pinksterdagen van Ribs & Blues , zondag en maandag , blijven zoals altijd gratis toegankelijk. In totaal 21 roots –en bluesacts staan op het programma.
De eerste namen hiervoor zullen in het begin van het nieuwe jaar bekend worden.

Zaterdag 19 mei 2018, festivalterrein Domineeskamp, Raalte
Openingsavond RIBS & BLUES , Raalte
STATUS QUO
MOTHERS FINEST
& support act t.b.a.
entree voorverkoop: 29,50 (excl. servicekosten)

Kaartverkoop en info www.ribsenblues.nl