The Christmas Show

Ziggo Dome in Kerstsferen met The Christmas Show.

Sinterklaas is nog niet het land uit, maar hier bij RTL Live Entertainment zitten we al vol in de kerstsfeer met de voorbereidingen voor The Christmas Show 2017.

Kerstmis is het feest van de tradities, en The Christmas Show is hard op weg er ook een te worden. Na de succesvolle edities in 2015 en 2016 brengt RTL Live Entertainment ook dit jaar weer pure kerstmagie naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Op 23 en 24 december kunnen jong en oud genieten van het beste kerstfeest van het jaar, met een sterrencast, visueel spektakel en natuurlijk een geweldig kerstverhaal.

A CHRISTMAS CAROL – 2017 style

The Christmas Show 2017 brengt heden en verleden op indrukwekkende wijze bij elkaar. Deze derde editie is gebaseerd op het geliefdste kerstverhaal ter wereld: A Christmas Carol van Charles Dickens. Dit klassieke verhaal is op spectaculaire wijze vertaald naar de tijd van nu. De vrek Scrooge van Dickens is Justin Scrooge in de Ziggo Dome: een verwende popster die enkel oog heeft voor zijn carrière. Zélfs… met Kerst. Net als in 2015 en 2016 barst ook deze editie van The Christmas Show van de spectaculaire effecten, indrukwekkende dans en natuurlijk: kersthits.

De cast van dit jaar bestaat uit: Carlo Boszhard, Buddy Vedder, Yolanthe Sneijder-Cabau, Glennis Grace, Martijn Fischer, Victor Mids, Holly Mae Brood en Danny de Munk.  http://www.christmasshow.nl/