The Christmas Show

Wervelende Kerstshow voor de hele familie in Ziggo Dome.

The Christmas Show heeft na twee succesvolle editie haar plek binnen de grote spektakelshows inmiddels veroverd. RTL Live Entertainment brengt ook dit jaar weer pure kerstmagie naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Op 23 en 24 december kunnen jong en oud genieten van het beste kerstfeest van het jaar, met een sterrencast, visueel spektakel en natuurlijk een geweldig kerstverhaal.

A CHRISTMAS CAROL – 2017 style

The Christmas Show 2017 brengt heden en verleden op indrukwekkende wijze bij elkaar. Deze derde editie is gebaseerd op het geliefdste kerstverhaal ter wereld: A Christmas Carol van Charles Dickens. Dit klassieke verhaal is op spectaculaire wijze vertaald naar de tijd van nu. De vrek Scrooge van Dickens is Justin Scrooge in de Ziggo Dome: een verwende popster die enkel oog heeft carriere..… zelfs met Kerst. Net als in 2015 en 2016 barst ook deze editie van The Christmas Show van de spectaculaire effecten, indrukwekkende dans en natuurlijk: kersthits.

De cast van dit jaar bestaat uit: Carlo Boszhard, Buddy Vedder, Yolanthe Sneijder-Cabau, Glennis Grace, Martijn Fischer, Victor Mids, Holly Mae Brood en Danny de Munk.

Je wordt van de ene verbazing naar de andere gesleept met entertainment pur sang voor jong en oud!

Fotografie: Anneke Ruys