Bryan Adams

Zanger op 17 juni in Ziggo Dome.

Bryan Adams, goed voor miljoenen verkochte albums wereldwijd, geeft op zondag 17 juni een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het concert maakt deel uit van zijn ‘Ultimate Tour’ ter promotie van het nieuwe album ‘Ultimate’. Op dit album, op 3 november uitgekomen, staan twee gloednieuwe nummers en al zijn hits.

Bryan Adams is een van de meest meeslepende live muzikanten ter wereld. Zijn energieke performance, moeiteloze podiumpresentatie en fantastische stem staan gegarandeerd voor entertainment van de bovenste plank. Tijdens de ‘Ultimate Tour’ brengt de showman een geweldige set van zijn nieuwe album ‘Ultimate’: een mix van nieuwe tracks en grote hits uit zijn enorme oeuvre, waaronder ‘(Everything I Do) I Do It For You’, ‘Can’t Stop This Thing We’ve Started’, ‘Summer of ’69’, ‘Heaven’ en nog veel meer.

Bryan Adams toert al bijna vier decennia over de wereld en zijn muziek heeft de nummer 1-positie bereikt in meer dan veertig landen. Hij is een Companion of the Order of Canada, is opgenomen in de Canadian Music Hall of Fame en Canada’s Walk of Fame. Hij heeft talloze Juno Awards, drie Academy Awards en vijf Golden Globe-nominaties, een Grammy Award, American Music Awards en ASCAPFilm and Television Music Awards op zijn naam staan.

Bryan Adams is veel op tournee en geeft meer dan honderd concerten per jaar, toch werkt hij momenteel ook aan het schrijven van de nummers voor de nieuwe musical ‘Pretty Woman’.

‘Ultimate’ is het veertiende studio album van Bryan Adams.

Radio Veronica Presents

Bryan Adams – Ultimate Tour 2018

Zondag 17 juni | Ziggo Dome, Amsterdam

Aanvang: 20.00 uur | Entree: vanaf € 42 (excl. servicekosten)

Foto’s: Harold Versteeg