Deepend

Deepend op tour met David Guetta.

Het Nederlandse DJ duo Deepend brak in 2015 door met hun remix van Matt Simon’s ‘Catch & Release’.  Deze track werd wereldwijd een hit met meer dan 300 miljoen streams en views en behaalde o.a. de gouden en platinum status in Europa, Brazilië en Canada. Afgelopen jaar bracht het duo de hit ‘Waiting for the Summer’ uit, maakten ze diverse remixen voor o.a. James Blunt, Robin Schulz, JP Cooper, Disciples en hadden ze diverse samenwerkingen met o.a. Sam Feldt en Amerikaanse zanger/acteur Chord Overstreet. Ook draaiden ze deze zomer o.a. in Ibiza’s Ushuaia & Pacha.

2018 belooft nu al een mooi jaar te worden, in januari en februari gaat Deepend als main support op tour met David Guetta door Europa. “Het is voor ons een een droom die uit komt”, aldus Deepend. Voor aanvang van de tour dropt Deepend op 12 januari hun nieuwe track ‘To Rome’, een samenwerking met Janieck, die we kennen van Lost Frequencie’s ‘Reality’.

Deepend live zien met David Guetta kan op de volgende data:
18 Januari                                         Munchen, Duitsland                                    20 Januari                                         Milaan, Italië                                                26 Januari                                         Linz, Oostenrijk                                            27 Januari                                         Krakau, Polen                                              28 Januari                                         Kiev, Oekraïne                                            31 Januari                                         Luxemburg, Luxemburg                              1  Februari                                         Zurich, Duitsland
2  Februari                                         Dortmund, Duitsland                                  3  Februari                                         Hamburg, Duitsland                                  4  Februari                                         Frankfurt, Duitsland