Dési Ducrot

Release show nieuw album in Paradiso.

Op vrijdag 26 januari is de de album release show van Dési Ducrot in Paradiso.

Dési Ducrot combineert haar liefde voor hedendaagse pop met een vintage americana sound van dobro’s en lap steel. Het resultaat zijn songs die je net zo goed doen denken aan Florence + The Machine als aan americana-heldin Gillian Welch. Soms klein, soms bombastisch maar altijd eerlijk en met een flair voor drama.

Haar tweede single ‘Heart on Your Arm’ verscheen in april en werd goed ontvangen. Live optredens bij Leo Blokhuis, de Roodshow, BNR en een finaleplaats in de Amsterdamse Popprijs volgde. Het nummer ‘To Gold’ verscheen in oktober, wat een voorproefje was voor de releaseshow van haar album ‘In Too Deep’ op 26 januari in Paradiso. “Go big or go home”. Een eerste indruk maak je maar één keer, weet Amsterdamse artiest Dési Ducrot. En het is ‘big’ geworden.