Fastlove – A Tribute to George Michael

Eerbetoon George Michael voor 8 concerten naar Nederland.

Fastlove – A Tribute to George Michael komt in het najaar van 2018 naar Nederland voor een concerttour. In oktober zal het eerbetoon op maar liefst 8 verschillende podia door Nederland te aanschouwen zijn. Voor meer informatie: www.greenhousetalent.com/fastlove.

Herleef de passie van George Michael in deze ongelooflijke concertbeleving. Het Britse eerbetoon ontvangt louter lovende recensies als “Sluit je ogen en je zou zeggen dat het George Michael is” en “Beslist de beste George Michael tribute van het moment”. Na een uitverkochte tour in het Verenigd Koninkrijk zal de show voor het eerst Nederland aandoen.

George Michael, die eind 2016 overleed, heeft in zijn carrière verschillende wereldhits gehad zoals ‘Careless Whisper’ en ‘Faith’. Hij won twee Grammy’s en verkocht meer dan 100 miljoen platen wereldwijd. De Britse popzanger was van 1984 tot 2004 de meest gespeelde artiest op de Britse radio.

In 1981, toen hij Wham! oprichtte met Andrew Ridgeley, begon het succes voor Michael. Het eerste album, Fantastic!, belandde in 1983 in zijn thuisland op de eerste plaats. In Nederland behaalde het een achtste positie in de Album Top 100. Diverse uitgebrachte singles van dit album behaalden in het Verenigd Koninkrijk een plek in de top tien, waaronder Young Guns, Wham Rap! en Club Tropicana. Het tweede album Make It Big bereikte de top van de hitlijsten in de Verenigde Staten en Nederland. Het album The Final stond twee weken bovenaan in de Nederlandse Album Top 100.

George wist dit jaar maar liefst 13 keer een plek in de Top 2000 te veroveren. De show van Fastlove is gevuld met zijn beste nummers. Van de Wham classics van de nieuwe pop-revival tot het succes van de hitlijsten van het jaren 80 album Faith en natuurlijk de geweldige deuntjes van de jaren negentig, inclusief het onweerstaanbare Flawless.