KLUBB3

Nieuwe album heet Ho-Dio-Di-Jee!

Ho-Dio-Di-Jee! is de titel van alweer het derde album van KLUBB3, het schlagertrio waarvan naast Jan Smit ook de Duitser Florian Silbereisen en de Belgische zanger Christoff de Bolle deel uitmaken. De mannen haken helemaal in op de wintersport met de titeltrack die al voor Kerst 2017 werd uitgebracht. De opnamen van de track vonden plaats in het Oostenrijkse Gerlos. Naast een Duitse editie is er ook een speciale Nederlandse versie uitgekomen met enkele exclusieve Nederlandse tracks. Het trio is uiterst succesvol en heeft de afgelopen twee jaar alle records verbroken in Duitsland. Ook in Oostenrijk, Zwitserland en Belgie zijn de heren succesvol en scoorden zij goud of platina in deze landen. Wie van schlagers houdt is vast meteen om bij het horen van deze cd!