40 UP

40UP Zomerfestival verrast met gevarieerd programma!

Het festival -afgeleid van de succesvolle clubavond die door het gehele land de bekende poppodia aandoet- heeft zich ontwikkeld tot een vaste waarde in de agenda van vele enthousiaste fans die zich weer een dag kunnen vermaken met de beste dansmuziek van de afgelopen veertig jaar. Meer acts, meer muziek en meer eetgelegenheid. Dat zijn de drie pijlers voor de edities van 2018.

De programma’s overlappen elkaar grotendeels in beide steden. Gemeenschappelijke artiesten op de podia zijn de pioniers in de hiphop The Sugarhill Gang feat. Melle Mel & Scorpio, verantwoordelijk voor ‘Rappers Delight’ wat algemeen geldt als de eerste grote hiphop-hit. Ook de jaren ’90 hitact SNAP!, bekend van succesnummers als ‘Rhythm is a Dancer’, ‘Oops Up’ en natuurlijk ‘The Power’ komt naar beide festivals. Datzelfde geldt voor zangeres Gwen Dickey van Rose ‘Carwash’ Royce die met haar prachtige stem vele miljoenen fans in beroering bracht.

De Engelse formatie Londonbeat (‘I’ve been thinking about you’) stond al eerder met veel succes op 40UP en datzelfde geldt voor The Boney M Show, met vele hits die iedereen kan meezingen. In Eindhoven krijgen de bezoekers nog optredens te zien van de Haagse Nederpop-band Gruppo Sportivo en de Engelse band Rhapsody Queen.
In Utrecht debuteert coverband Sonny’s Inc op 40UP.

Na de regenval afgelopen zomer die iedereen bijzonder sportief getrotseerd heeft nemen we ditmaal geen risico en zijn alle podia voorzien van regenbescherming.

Kaarten voor 40UP Zomerfestival zijn nu verkrijgbaar tegen gereduceerd tarief
van 35 euro (ex 2,50 servicekosten) via www.40upfestival.com

40UP Zomerfestival keert deze zomer terug met twee nieuwe festivals in Eindhoven (Strijp S – 26 mei)
en Utrecht (Grasweide Papendorp – 2 juni).