Anouk

Strandconcert Live on the Beach met Anouk.

De meest succesvolle rockzangeres van Nederland zal deze zomer weer een groot concert geven op het strand van Scheveningen. Het strandconcert vindt plaats op vrijdag 7 september. Op het Scheveningse strand kunnen bezoekers van Live on the Beach met de voeten in het zand en uitzicht op zee genieten van Anouk.

Het is voor de tweede keer op rij dat Anouk een concert op het Scheveningse strand geeft. Vorig jaar trad Anouk maar liefst drie maal op in de Ziggo Dome, was ze headliner op verschillende festivals én gaf ze een uitverkocht Live on the Beach strandconcert. Dit concert was zo’n groot succes dat zij dit jaar terugkeert naar Scheveningen.

Anouk: “Live on the Beach was vorig jaar heel bijzonder. Ik heb er ook nu weer ontzettend veel zin om samen met mijn band op het Scheveningse strand op te treden.”

Het voorprogramma van dit strandconcert zal worden verzorgd door de bands Rondé en Son Mieux.

Rondé maakt dansbare, aanstekelijke indiepop. Radiozender 3FM is groot fan en bekroonde maar liefst de drie singles ‘Run’, We Are One’ en ‘Why Do You Care?’ tot Megahit.

Son Mieux is één van de meest toonaangevende indiebands van dit moment. Met ‘Feels’, ‘Easy’ en 3FM Megahit ‘Even’ scoorde de band bovendien een paar flinke hits. Van het aankomende debuutalbum is inmiddels de single ‘Hiding’ verschenen.

De voorverkoop voor het concert van Anouk start vrijdag 23 februari om 10:00 uur.

· Live on the Beach vrijdag 7 september: Anouk, Rondé en Son Mieux
· Tickets & informatie: www.liveonthebeach.nl
· Locatie: Strand van Scheveningen ter hoogte van het Noordelijk Havenhoofd
· Ticketprijs: € 37,50 (excl. Servicekosten)