Imagine Dragons

Band pakt Ziggo Dome in.

Imagine Dragons in ZiggoDome Amsterdam [fotocredit Harold Versteeg | Hollandse Hoogte]

Op maandag 19 februari kwam Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De band bracht K.Flay mee als special guest. Dit concert was uitverkocht.

Imagine Dragons’ derde album EVOLVE verscheen dit jaar op 23 juni en werd wereldwijd een groot succes; zo behaalde het album het hoogste aantal streams in de eerste week voor een alternatieve rockband ooit. Het album werd al platinum in vijf landen, goud in nog eens twaalf landen en vergaarde tot nu toe meer dan een miljard Spotify streams. In de Verde S, waar EVOLVE dit jaar de enige rockplaat is die goud heeft behaald, stond de eerste single ‘Believer’ maar liefst twaalf weken op nummer 1 in de Alternatieve radiocharts en brak daarmee een eerder record (dat al dertien jaar stond!) voor het aantal draaibeurten. @Ziggo

Fotografie: Harold Versteeg