Maan

Zangeres Maan staat met haar clubtour in Haarlemse Patronaat.

Maan treedt op in de Patronaat in Haarlem [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Maan, bekend van The Voice of Holland stond gisteren met haar nieuwe clubtour in de Patronaat in Haarlem.

Veel jonge fans waren aanwezig. Voor Maan was het een speciale avond, want tot nu toe stond ze in de wat kleinere zalen in het land. Vanavond was de grote zaal van het Haarlemse podium bijna uitverkocht.

Tijdens haar concert werd een huwelijksaanzoek gedaan. Maan was zichtbaar ontroerd door dit mooie gebaar. Ze gaf aan dat ze hoopt dat er ook ooit iemand zal zijn die haar zo verrast. Na dit bijzondere intermezzo zong ze een Italiaans nummer van Andrea Bocelli, speciaal voor haar moeder die ook in de zaal was. Het nummer was vaak bij haar ouderlijk huis in de woonkamer te horen. Maan vertolkte het meer dan prachtig.

De jonge zangers die vandaag, een dag later dus, 21 kaarsjes uit mag blazen.

Fotografie: Harold Versteeg