40UP

40UP Zomerfestival verrast met gevarieerd programma!

40UP Zomerfestival keert deze zomer terug  met twee nieuwe festivals in Eindhoven (Strijp S – 26 mei)en Utrecht (Grasweide Papendorp – 2 juni).

Het festival -afgeleid van de succesvolle clubavond die door het gehele landde bekende poppodia aandoet- heeft zich ontwikkeld tot een vaste waarde in de agenda van vele enthousiaste fans
die zich weer een dag kunnen vermaken met de beste dansmuziek van de afgelopen veertig jaar.Meer  acts, meer muziek en meer eetgelegenheid. Dat zijn de drie pijlers voor de edities van 2018.

De programma’s overlappen elkaar grotendeels in beide steden. Gemeenschappelijke artiesten op de podia zijn de pioniers in de hiphop The Sugarhill Gang feat. Melle Mel & Scorpio, verantwoordelijk voor ‘Rappers Delight’wat algemeen geldt als de eerste grote hiphop-hit. Ook de jaren ’90 hitact SNAP!, bekend van succesnummers als‘Rhythm is a Dancer’, ‘Oops Up’ en natuurlijk ‘The Power’ komt naar beide festivals. Datzelfde geldt voor zangeresGwen Dickey van Rose ‘Carwash’ Royce die met haar prachtige stem vele miljoenen fans in beroering bracht.
De Engelse formatie Londonbeat (‘I’ve been thinking about you’) stond al eerder met veel succes op 40UP en datzelfde geldt voor The Boney M Show, met vele hits die iedereen kan meezingen. In Eindhoven krijgen de bezoekers nogoptredens te zien van de Haagse Nederpop-band Gruppo Sportivo en de Engelse band Rhapsody Queen.In Utrecht debuteert coverband Sonny’s Inc op 40UP.

40UP Zomerfestival is echter meer dan het meezingen met de bekende hits van vroeger en kijken naar de bi j behorende videoclips tijdens de DJ sets van Harry de Winter, Alex van Oostrom en andere 40UP DJ’s.Het is ook genieten van het lekkere aanbod aan eten en drinken; verrast worden door straattheater en depresentatie van een nieuw podium waar alles kan en mag met optredens van Superstijl, Jazzbeat en een Karaoke show.Vanzelfsprekend heeft ook Upbeat weer een eigen plek waar de hoogtijdagen van de roemruchte clubs iT enDe Danssalon worden geëerd met boekingen van residents DJ Jean en Marcello (in Utrecht),Marco V & Benjamin Bates (in Eindhoven). Andere bekende namen hier zijn Jurgen en Mark van Dale DJ Team…

Na de regenval afgelopen zomer die iedereen bijzonder sportief getrotseerd heeft nemen we ditmaal geen risicoen zijn alle podia voorzien van regenbescherming.

Kaarten voor 40UP Zomerfestival zijn nu verkrijgbaar tegen gereduceerd tarief
van 35 euro (ex 2,50 servicekosten) via www.40upfestival.com