Big2

Soloalbum van rapper en producer uitgekomen.

Het langverwachte eerste soloalbum van rapper en producer Big2 (Twan van Steenhoven) is uitgekomen. Het album ‘Van Staal’ telt vijftien tracks, waaronder de titeltrack Van Staal’ en de nummersIk Wil Dat Je Danst’ en het zeer persoonlijke Thuis’. Naast solo-tracks staan er ook samenwerkingen op met onder anderen Glen Faria, Jonna Fraser, Lijpe, Pete Philly en Sjaak. Twan heeft alle tracks geschreven en grotendeels zelf geproduceerd. Het album is hier te beluisteren.

Van Staal is het allereerste soloalbum van Big2. In het verleden timmerde hij al hard aan de weg als soloartiest, maar een eigen album stond nog niet op zijn track-record. Na 5 jaar aan het album te hebben gewerkt, is het resultaat daar. Van Staal vertelt zijn persoonlijke verhaal van de afgelopen jaren. Met gevoelige nummers als ‘Thuis’ en ‘Vergeef mij’ en feel-good tracks als ‘Ik Wil Dat Je Danst’ en ‘Als t Fissa is’ laat hij vele verschillende kanten van zichzelf zien.

De teksten van zijn nummers zeggen alles en zoals de titel van zijn album ook al verklapt: Big2 is back-on-track en niets staat hem in de weg. De rapper is dan ook ‘gruwelijk’ trots op zijn album: “Van Staal is echt van mij alleen. Ik ga he-le-maal met mijn billen bloot, mijn hele hebben en houwen zit erin”, aldus Big2.

Van Staal live te horen

Big2 zal zijn album voor het eerst live ten gehore brengen tijdens zijn releaseparty op 21 april in de Bitterzoet in Amsterdam. Hiernaast is hij komend seizoen weer op vele festivals te zien. Meer info: Instagram | Facebook | Twitter|

 

Van Staal

Tracklist

 1. Van Staal
  2. Ik Wil Dat Je Danst ft. Glen Faria
  3. Vanavond
  4. Kaolo Systeem ft. Lijpe
  5. Homewrecker
  6. Wats m’n Naam
  7. Echte Matties
  8. Leef met Mij ft. Pete Philly & Sjaak
  9. Thuis
  10. Als ’t Fissa Is ft. Jonna Fraser & Tellem
  11. Richtingsgevoel
  12. Altijd Daar
  13. Wat Dacht Je Van Nee
  14. Vergeef Mij
  15. Dat ik Leef

Spotify: http://bit.ly/big2album

Deezer: http://bit.ly/big2deez

Google Play: http://bit.ly/big2play