Mamas Gun

Band voor twee shows terug naar Nederland.

Na een optreden in een volle Sugarfactory komt Mamas Gun terug naar Nederland voor shows in Utrecht en Rotterdam. De shows vinden plaats op 28 en 29 september dit jaar. Het nummer London Girls van Mamas Gun is opgenomen in de playlist van Radio 2 en daarnaast is het complete album uitgeroepen tot album van de week op Radio 1.

Mamas Gun is een diverse, pittige en fabuleuze band bestaande uit vijf leden, onder leiding van zanger, componist en producer Andy Platts. Dave ‘eighties’ Oliver is verantwoordelijk als toetsenist met een rijke muzikale achtergrond. Als gitarist springt Terry ‘Spiller’ Lewis er zeker uit. Hij heeft ervaring opgedaan door te werken met onder andere Marvin Gaye, Leon Ware (producer van Michael Jackson) en Lewis Taylor. Basgitarist Cameron ‘the Mounty’ Dawson is het jongste lid maar er klinkt een oude ziel in zijn muzikale capaciteiten. De nieuwste toevoeging aan de band, drummer Chris Boot, geeft de band een extra dimensie met zijn energieke en memorabele stage shows. Door deze unieke combinatie staat Mamas Gun garant voor een geweldig concert.

Begin 2018 bracht Mamas Gun hun laatste album Golden Days uit. Met dit album hebben ze duidelijk een bepalend meesterwerk geleverd. Mamas Gun is zonder twijfel een band om in de gaten te houden.

28.09.2018 TivoliVredenburg, Utrecht
Verkoop vanaf 16.03.2018 om 10:00 via www.tivolivredenburg.nl
29.09.2018 BIRD, Rotterdam
Verkoop vanaf 16.03.2018 om 10:00 via www.bird.nl