Roxeanne Hazes en LAKSHMI

Twee volwaardige shows in Luxor Live!

Roxeanne Hazes en LAKSHMI stonden op 15 maart Luxor Live! Door het succes van hun eerste gezamenlijke shows is hun tour uitgebreid tot een avond met twee volwaardige shows.

De dames kenmerken zich door hun distinctieve sound. Roxeanne Hazes met haar vernieuwende ‘levenspop’ en LAKSHMI met haar intrigerende ‘Pop Noir’.

ROXEANNE HAZES

Sinds de release van haar langverwachte debuutalbum In Mijn Bloed is het hard gegaan voor Roxeanne Hazes. Zo werd ze verkozen tot huisband van De Wereld Draait Door, ontving ze een MTV Best Dutch Act nominatie en speelde Roxeanne met haar band twaalf prachtige clubtour-shows. Het album In Mijn Bloed werd heel goed ontvangen met enorme media-aandacht en miljoenen streams en views. Niet voor niets staat de band ook gepland op Noorderslag.

Roxeanne: “Deze geweldige tour smaakt naar meer. Mijn eigen nummers spelen met deze jongens is een droom die uitkomt. De prachtige reacties uit het publiek en mooie gesprekken met de fans na afloop, zijn hartverwarmend. Ik ben zo trots op hoe we de studio-liedjes naar het podium hebben vertaald en kan niet wachten om in het voorjaar nog verder uit te pakken.”

De nieuwe single ‘Verdovend Middel’ is net uit. Regisseur Florian Vermeulen, die eerder de video bij ‘Ik Was Toch Je Meisje’ verzorgde, maakte opnieuw een flitsende videoclip. Bij deze clip kondigt Roxeanne haar nieuwe In Mijn Bloed Voorjaarstour aan.

LAKSHMI

”Ze is een frêle, meisjesachtige verschijning. Maar vergis je niet: singer/songwriter LAKSHMI – voluit Lakshmi Swami Persaud – is een pittige jonge vrouw die weet wat ze wil. Vernoemd naar de godin van de liefde, bezingt ze op haar debuutalbum over liefde in al haar vormen. Het zijn persoonlijke verhalen verpakt in Dark Electronic Pop: een mix van poëtische teksten, donkere strijkers en heftige synths. Denk aan een driehoeksverhouding tussen Lana Del Rey, Warhaus en Massive Attack.’’ @Luxor Live

Fotografie: Rob Herstel Herstelfotografie