538 Koningsdag

Breda geniet met volle teugen op 538 Koningsdag.

Publiek op 538 Koningsdag in Breda [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Rita Ora, Armin van Buuren, André Hazes, Hardwell, Chef’Special, Gerard Joling en DI-RECT waren op 538 Koningsdag enkele van de grote namen die op 538 Koningsdag 2018 in Breda stonden. Net als Lucas & Steve, Sunnery James & Ryan Marciano en Kraantje Pappie. Ook zij waren te zien en te horen zijn tijdens het festijn op het Chasséveld.

Gerard Joling bracht een speciaal eerbetoon aan de onlangs overleden Avicii en zong ‘Wake me up’. Ook Rita Ora hield een minuut stilte voor haar dierbare vriend. Daarna zette zij in met ‘Lonely Together’, een nummer dat zij samen met de overleden artiest maakte. Het was de eerste keer dat ze het nummer zingt sinds zijn dood. Ze was zichtbaar geëmotioneerd. Ook DJ Hardwell, die meerdere keren samenwerkte met de dj, draaide het nummer ‘Wake me up’.

Fotografie: Harold Versteeg

Rita Ora, Armin van Buuren, André Hazes, Hardwell, Chef’Special, Gerard Joling en DI-RECT waren op 538 Koningsdag enkele van de grote namen die op 538 Koningsdag 2018 in Breda stonden. Net als Lucas & Steve, Sunnery James & Ryan Marciano en Kraantje Pappie. Ook zij waren te zien en te horen zijn tijdens het festijn op het Chasséveld.

Gerard Joling bracht een speciaal eerbetoon aan de onlangs overleden Avicii en zong ‘Wake me up’. Ook Rita Ora hield een minuut stilte voor haar dierbare vriend. Daarna zette zij in met ‘Lonely Together’, een nummer dat zij samen met de overleden artiest maakte. Het was de eerste keer dat ze het nummer zingt sinds zijn dood. Ze was zichtbaar geëmotioneerd. Ook DJ Hardwell, die meerdere keren samenwerkte met de dj, draaide het nummer ‘Wake me up’.