Tags

Related Posts

Share This

Dance Valley

Festival brengt Boef en Lil’ Kleine en meer naar Spaarnwoude. 

In navolging van vorig jaar kiest Dance Valley Festival wederom voor een programma met daarin een combinatie van het beste uit de internationale dance en de nationale urban scene.
‘Diversiteit en topkwaliteit waren de kernwoorden bij het samenstellen van het programma’, vertelt boeker Marvin de Kater over de line-up van dit jaar. ‘De mainstage is uiteraard weer het kroonjuweel met internationale topacts als Steve Aoki, Showtek en Fedde le Grand, maar we zijn er ook in geslaagd een volkomen unieke combinatie te maken in de vorm van Quintino samen met één van de meest gestreamde artiesten van het moment. We houden nog heel even geheim wie dat precies is, maar ik weet 100% zeker dat mensen dit een hele spannende partnership gaan vinden.’

‘We hebben zeven stages variërend van Freestyle en Hardstyle tot Big Room, maar ook Urban, Hip Hop en Eclectic. Daarnaast hebben we het label van Axwell kunnen strikken en zal er een indoor Axtone stage zijn.

‘Uiteraard is er ook weer veel ruimte vrijgemaakt voor onze vaste partner Crazyland, dat met Chuckie en Dannic twee serieuze zwaargewichten op het podium heeft staan. De Crazyland area wordt drie keer groter dan vorig jaar en in combinatie met al het entertainment en sexy acts die Crazyland kenmerken wordt dit zonder enige twijfel één van de meest knallende area’s.’