Legends of Rock

Rocklegendes op 3 podia in Silverdome.

De ‘LEGENDS of ROCK’ is een waar tribute spektakel en één van de meest opzienbarende rocktours van deze tijd. I.s.m. Artists & Bands Bookings en producer en promoter John Van den Borne (tevens initiatiefnemer en organisator van ‘The Clash of the Cover Bands’) kwam afgelopen zaterdag 14 april jl. de internationale ‘LEGENDS OF ROCK TRIBUTE TOUR’ naar het, tot omgebouwde, Stadion SilverDome in Zoetermeer. Een jaarlijks spektakel voor onze stad en voorgoed op de kaart gezet.

Tijdens dit (10 uur durend !) rockspektakel in deze 2e editie in het SilverDome, werden 3 mega-podia bemand door maar liefst 12 nationale en internationale tributebands t.w. FOO FIGHTERS (BE), LED ZEPPELIN (BE), GUNS N’ROSES, IRON MAIDEN, VAN HALEN, U2, METALLICA, QUEEN (IT), MUSE, AC/DC (BE), JOHNNY CASH en ROLLING STONES (GB).

Voor deze ware Pop & Rock experience was voor deze dag groots uitgepakt. Alle hits en de beste albumsongs van genoemde wereldbands werden door deze beste Europese tribute bands (uit Nederland, Engeland, België en Italië) op indrukwekkende wijze het publiek ingespeeld. Gelijk of soms nog beter dan het origineel. Hierdoor onderging het publiek, van jong tot oud, inclusief een groepje ‘headbangers’ de ultieme live beleving in een nagenoeg vol Silverdome.

Tekst en fotografie: Jerrold Mallee