Little Steven

Live At presents: Little Steven and the Disciples of Soul.

Rock and Roll Hall of Famer met zijn band toegevoegd aan line up Live At Amsterdamse Bos 2018

Little Steven and the Disciples of Soul is de nieuwste toevoeging aan de reeks openluchtconcerten in het Amsterdamse Bos komende zomer. De band betreedt op vrijdag 6 juli het podium tijdens deze zesde editie van Live At. Eerder werden Brigitte Kaandorp, De Dijk, Graham Nash, De Edwin Evers Band, K’s Choice, Venice, alt-J, Clouseau en Glass Animals al aangekondigd. De kaartverkoop voor het concert van Little Steven and the Disciples of Soul start aanstaande zaterdag 7 april om 10:00 uur.

Little Steven and the Disciples of Soul
In de jaren tachtig startte Steven Van Zandt, gitarist van Bruce Springsteens E-Street Band, zijn eigen project Little Steven and the Disciples of Soul. Hij bracht diverse succesvolle soloplaten uit en vorig jaar verscheen zijn nieuwe album Soulfire. Op dit langverwachte album staan nummers die Little Steven door de jaren heen schreef voor anderen en nu besloot zelf op te nemen. Soulfire is doorspekt met stoere rock en natuurlijk de onmiskenbare rhythm and blues sound. Vorig jaar stond hij nog met een uitverkochte show in Carré, Amsterdam. Little Steven is de eerste artiest uit de Rock and Roll Hall of Fame die op het podium van Live At te zien is.

More to come
Eerder werden Brigitte Kaandorp Wereldtournee, De Dijk, Graham Nash, De Edwin Evers Band, K’s Choice, Venice, alt-J, Clouseau en Glass Animals al aangekondigd voor de reeks openluchtconcerten in het Amsterdamse Bostheater tijdens de zomermaanden van 2018. De komende maanden wordt de rest van het programma onthuld.

Ticketinfo
Kaarten voor Little Steven and The Disciples of Soul op vrijdag 6 juli zijn €53,- incl. €3 servicekosten en excl. transactie- en/of verzendkosten. De kaarten zijn vanaf zaterdag 7 april om 10:00 uur verkrijgbaar via LiveAtAmsterdamseBos.nl en Eventim.nl.

 

LIVE AT AMSTERDAMSE BOSTHEATER 2018:

K’s Choice
zondag 6 mei

De Edwin Evers Band
zaterdag 19 mei 2018 (uitverkocht)
zondag 20 mei 2018 (laatste kaarten)

Brigitte Kaandorp Wereldtournee
zaterdag 27 mei 2018 (uitverkocht)

De Dijk
zaterdag 2 juni 2018 (uitverkocht)
zondag 3 juni 2018 (uitverkocht)
maandag 4 juni 2018 (extra concert)

Little Steven and The Disciples of Soul
vrijdag 6 juli 2018

Graham Nash
zaterdag 14 juli 2018

Venice
zaterdag 15 juli 2018

Clouseau
maandag 30 juli 2018 (laatste kaarten)

Glass Animals
zondag 5 augustus 2018

alt-J
zondag 26 augustus 2018 (uitverkocht)
maandag 27 augustus 2018 (laatste kaarten)