Pam Feather

Zangeres brengt nieuwe single ‘Hold Me’en gelijknamige EP uit.

Singer-songwriter en entertainer Pam Feather staat bekend om haar herkenbare stemgeluid, catchy songs en energieke optredens. Muziek is altijd haar drijfveer geweest en dat resulteerde ook dit jaar in mooie liedjes. Pam bracht recent haar nieuwe, gedreven single ‘Hold Me’ uit en ook de gelijknamige EP. Lees er hier binnenkort de recensie over!

Singer-songwriter en entertainer Pam Feather staat bekend om haar herkenbare stemgeluid, catchy songs en energieke optredens. Ze duikt op jonge leeftijd regelmatig op bij diverse jams en talentenjachten in Rotterdam. Zo weet ze indruk te maken met haar melodische uitvoering van het Shakespear gedicht Shall I Compare. In 2009 komt haar eerste single Phone Call uit, de single wordt direct opgemerkt door Giel Beelen.

In 2010 released ze haar debuutalbum Feather Tales met daarbij de singles Cannot Change The Weather en You. Ze is o.a. te zien en horen bij GIEL, DWDD, North Sea Jazz Festival en in het voorprogramma van Erykah Badu. Cannot Change The Weather bereikt bovendien de 24e positie in de top 100. Hierna brengt ze met wisselend succes een aantal nieuwe singles en een EP uit. Ze tourt eveneens door het land met de band Sven Hammond. Vervolgens stort Pam zich op een studie ondernemen en doet voor het eerst ervaringen op buiten het maken van muziek.

Toch blijft muziek de drijfveer in haar leven. Afgelopen jaar werkte Pam stilletjes aan nieuwe muziek. Ze koos er bewust voor om terug te gaan naar de muziek waarmee het allemaal begon, muziek met een traan en een glimlach. Eerlijke muziek die komt vanuit het hart. De eerste single “Hold Me” en de gelijknamige EP zijn vanaf 30 maart uit.