Pam Feather

Rotterdamse singer-songwriter brengt mooie nieuwe muziek uit.

Twee jaar na haar vorige EP ‘Wish I Never’ brengt singer-songwriter en entertainer Pam Feather nu haar EP ‘Hold Me’ uit. Gedragen door de gelijknamige single mogen we weer genieten van meeslepende liedjes van deze getalenteerde zangeres die bekend staat om haar herkenbare stemgeluid, catchy songs en energieke optredens. Zingen zit deze Rotterdamse dame in het bloed en ze weet keer op keer diep te raken met haar soulvolle klanken en mooie teksten. Bijna tien jaar geleden alweer maakte ze haar entree in de muziek met haar geheel eigen uitvoering van het Shakespeare gedicht ‘Shall I Compare’. Ze maakte er diepe indruk mee en een album was niet ver weg. In 2010 verscheen ‘Feather Tales’ met daarop de singles ‘Cannot Change (24 in de Top 100) The Weather’en ‘You’. wat breed opgepakt werd. Het leverde haar optredens op bij onder meer North Sea Jazz en in het voorprogramma van Erykah Badu. Met haar nieuwe liedjes van de EP ‘Hold Me’ en haar songs met een lach en een traan gaat ze vast weer imponeren. Eerlijke songs die recht uit het hart komen. Hou Pam’s website en Facebook pagina de komende tijd goed in de gaten voor aankomend nieuws over optredens en meer muziek. We kijken er helemaal naar uit!

http://pamfeather.com/

https://www.facebook.com/PamFeather/