Tarkan

Turkse megaster zet Ahoy op zijn kop.

The Turkish singer Tarkan in Ahoy Rotterdam, The Netherlands [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Op 9 april gaf zanger Tarkan weer eens een concert in Nederland.

Het nieuwe album ’10’ van de Turkse megaster Tarkan, met onder andere de megahit ‘Yolla’ breekt weer in Turkije alle records. En bij een nieuw album hoort ook een nieuwe tour en dus kwam – voor velen ‘Turkse King of Pop’ eindelijk na 7 jaar weer naar Europa. De aanleiding was de release van zijn nieuwe album “10 “.  Nummers daarvan kwamen aan bod, naast Tarkan’s grote hits.

Tarkan start zijn eerste deel van zijn Europese Tour in Duitsland en Nederland. De Tour start op 29 maart 2018 in Berlijn en doet daarna alle grote steden in Duitsland aan, maar treur niet want ook Nederland staat op zijn lijst. Fans konden op 6 april 2018 naar hun idool in Rotterdam Ahoy.

Zijn concerten in Turkije zijn in een mum van tijd uitverkocht. Daarom was het hoog tijd dat hij ons land weer eens op zijn kop kwam zetten. En dat gebeurde dus gisteren! Het publiek genoot optimaal van alle bekende nummers. @Ahoy

Fotografie: Harold Versteeg PhotoFresh.nl