Christina Aguilera

Zangeres kondigt nieuw album aan.

Christina Aguilera heeft zojuist een nieuw album aangekondigd. De superster zal haar zesde album Liberation op 15 juni uitbrengen via RCA Records. Het album, geproduceerd door Aguilera zelf, is nu beschikbaar als pre-order.

Vandaag is ook de nieuwe single Accelerate feat. Ty Dolla $ign & 2 Chainz uitgekomen. De bijbehorende videoclip is geregisseerd door Zoey Grossman.

Bekijk de videoclip

Liberation tracklist:
1.     Liberation
2.     Searching For Maria
3.     Maria
4.     Sick Of Sittin’
5.     Dreamers
6.     Fall In Line feat. Demi Lovato
7.     Right Moves feat. Keida & Shenseea
8.     Like I Do
9.     Deserve
10.  Twice
11.  I Don’t Need It Anymore (Interlude)
12.  Accelerate feat. Ty Dolla $ign & 2 Chainz
13.  Pipe
14.  Masochist
15.  Unless It’s With You

Christina Aguilera verkocht wereldwijd meer dan 43 miljoen albums, behaalde 5 nummer 1-singles in de Billboard Hot 100 charts en won 6 Grammy Awards. Ook heeft ze een eigen ster op de Hollywood Walk of Fame en is ze de enige zangeres onder de 30 die een plekje heeft in de prestigieuze top 100 van beste zangers/zangeressen aller tijden van Rolling Stone Magazine. In 2011 werd ze coach in de Amerikaanse The Voice. Ook is ze sinds 2009 woordvoerder voor Yum! Brands ‘World Hunger Relief’ en hielp ze met meer dan 150 miljoen dollar bijeen te brengen voor het wereldvoedselprogramma en andere instanties voor voedselhulp.